KJETIL NORDFJELD & CHRISTIANIA

Som vokalist og låt skriver har nå Kjetil Nordfjeld fartet rundt på Norske landeveier over 30 år. Christiania har gitt ut to album, det første i 2000 og EVIG VANDRING albumet kom i 2005. Nå er bandets 3 plate klar, som har fått tittelen ”STERKE SAKER”

Som vokalist i SCANDINAVIA rakk han å gi ut to plater; JULEFEST MED SCANDINAVIA og SCANDINAVIA 5. Her medvirket han på flere TV opptredener bl.a. på NRK, TVNorge, TV3 og TV2.
Han har samarbeidet med flere kjente artister som MERETHE TRØAN og KATE GULDBRANDSEN.
Nordfjeld er også en aktiv låt skriver. Han bidro bl.a. med 6 av tekstene til PICAZZO`s debutplate; BLANKE ARK. Picazzo fikk SPELLEMANNSPRIS for denne plata. Under NM 1999, bidro Nordfjeld med låta ”PUSLESPILL”, fremført av Kongsvinger bandet WANTED. Fagjuryen plasserte denne låta som nr. 2! Kjetil Nordfjeld og Christiania som lå også som nr. 2 på NORSKTOPPEN, med låta ”Høye fjell og dype daler”, hentet fra guttas plate.
KJETIL NORDFJELD
Er 43 år, vaskeekte Kongsvinger gutt. Har spilt trommer, keyboard og gitar i diverse band, ved siden av sin hovedrolle, som vokalist.
Han har spilt dansemusikk i alle år, men er glad i mye forskjellig musikk. Har oppdaget at de fleste musikkstiler kan benyttes som balsam for sjela, bare man bruker dem riktig…
Nordfjeld er gift og har to døtre på 23 og 3 år.Han er utpreget distre`, og sikre kilder kan opplyse om at han bestandig har 100 ugjorte ting som surrer i hodet hans..
Han har fått diagnosen ”periodekreativ” av venner og musikerkolleger.

I 1997 startet Nordfjeld opp NORVID A/S, og produserer bl.a. musikkvideoer for Norske band.
MICHAEL GAVRIL  …heter han. Bandets desidert blideste gutt. Har alltid et smil på lur. Han elsker sin gitar, noe publikum fort legger merke til !

FRED MORØNNING er et nytt tilskudd på Christiania stammen. Han er nå bandets trommeslager, og i tillegg til dette en meget dyktig trekkspiller, noe publikum vil få med seg når Christianias nye plate kommer ut. Her bidrar Fred med sitt trekkspill på flere av låtene.

LARS DAHLMANNer nyeste medlemmet i bandet. Feirer 30 år som musiker i år. Var med i svenske Candlers i første halvdel av 90 tallet og svensk/norske Leif Lennartz frem mot 2000. Har også jobbet en del som Pubtrubadur med duoen Fun2do i noen år. Lars er en erfaren keyboardmann og arrangør.