INGEMARS

Fortsatt sliter disse hederskarene fra Finnskogtraktene med å uttale bokstaven Y, men ellers må vi si oss aldeles grenseløst fornøyd med deres nye langspillplate! Hvis vi ser bort fra samlingen "Gull" er dette faktisk kun deres 4. album, og deres klart beste så langt!.Og det sier ikke så rent lite. Snart 10 år siden de første gang dukket opp for folk flest i TV-sendte "Årets dansebandlåt 1999". Og det er ingen grunn til å utelate karakteristikken av Ingemars - som ble benyttet ved forrige utgivelse: "En duft av skog, primuskaffe og sprakende kvistbål. Akkompagnert av hissende gitar- og trekkspilltoner.
Det er Ingemars, det." Stemmer på en prikk den dag i dag!  Dette rotekte dansebandet fra Finnskogen, med et lydbilde man ikke kan ta feil av, har videreutviklet og perfeksjonert sitt uttrykk til bortimot det fullkomne.  Og med albumet "I Finnskogens rike" forsøker de på ingen måte å legge skjul på sin tilhørighet. Titler som "Harry frå skogen", "Kongen tå Finnskogen", "Såre nasagrev og sprøkkine knoker" i tillegg til tittellåten, befester inntrykket av at disse karene absolutt trives øst på skogen. Titler  stort sett skrevet av gutta selv og andre lokale krefter. Ingemars beskrives også som "kongsemner" - viden om kjente og populære som de er, er det kun Ole Ivars som gjør dem rangen stridig.
Deres tidligere album har alle vært bestselgere innen sjangeren, og toppes av den vanvittige suksessen de hadde med sitt forrige album "På egne væger" - 32.000 solgte eks.!! Og dansearrangement hvor Ingemars spiller opp er nærmest garantert "stinn brakke".Ingemars har en svært så stabil besetning, og består av Steve Andersson (sang, bass), Terje Ingemar Larsson (sang, gitar), Odd Einar Løvtjernet (gitar, kor), Odd Arne Sørensen (trekkspill, piano), Tommy Hagen (trommer) og Erik Andreas Langeland (keyboards, kor). Den er glimrende produsert på hjemlige trakter, i eget studio av Odd Arne Sørensen, og en kan ikke annet enn å si "Velkommen i Finnskogens rike" - til et svært etterlengtet album - her vil også du trives!