JHOHANS

JHOHANS har siden 1986 vært et begrep innen trøndersk dansemusikk og er et av Trøndelags ledende innen genren.
 Med Norsktoppmelodien ”Det gode liv” har virkelig publikum fått opp øynene for bandet. Melodien var høsten 2006 hele 12 uker på Norsktoppen og hele 3 ganger på 1.plass.JHOHANS har gitt ut en rekke musikkproduksjoner tidligere. Forrige plate ble presentert av Tylden og Co og nå er JHOHANS igjen i studio hvor en ny knallsterk plate er i vente……
Tylden sitat fra forrige produksjon: ”Har det svingt av JHOHANS tidligere, ser vi ikke bort fra at svettetoktene kommer til å være svært framtredende også etter en gjennomgang eller to med den nye platen.”
Fra sommeren 2005 og frem til nå har melodier som ”Bare i natt”, ”Leve i en drøm” og ”Det gode liv” vært å finne på NRKs Danseband Jukebox. JHOHANS har tidligere utmerket seg i musikkonkurranser, og kan slå i bordet med et nordisk mesterskap og tre norske mesterskap i trekkspill og gammeldans!! Med livat og profesjonelle sceneopptreden er en dansekveld med Jhohans noe som gir mersmak.

JHOHANS varemerke er variert dansemusikk med egenkomponerte låter, som spenner seg fra svingmusikk, gammelpop, tradisjonell dansemusikk, trønderrock og til livat gammeldans. Denne spennvidden gjør at JHOHANS når et svært stort publikum, noe som kommer tydelig til uttrykk når orkesteret er ute på spillejobb.
I disse "playback"- tider, er det viktig å poengtere at orkesteret fremfører ekte musikk "live" fra scenen.
JHOHANS har flere opptredener i tv og radio bak seg, bla. i programseriene "Gofot på låven" med Tore Strømøy og "Kappspell" med Andreas Lunnan.  Opptreden i TV2 høsten 2006 i programmet ”God morgen Norge” med låten ”Det gode liv”


JHOHANS består i dag av seks musikere:
ROAR NYGÅRD (sang)
JOAR ENDALSVOLL (trekkspill, synth, sang)
RUNE TRONDSETÅS (bass, sang)
TORSTEIN HOPE (Piano, trekkspill, sang)
ATTILA BORZA (trommer)
JOHN AUNE(gitar,saksofon)