LASSE STEFANZ

Dansbandskungarna med stor D, som har gull- og platinaplater nok til nærmest å starte eget plateselskap, trenger egentlig ikke noen særlig presentasjon. Overalt hvor dette svenske, kulterklærte dansebandet spiller drar de fulle hus, og publikum får simpelthen ikke nok!

Det er noe særegent med Lasse Stefanz og de har et lydbilde det ikke går ann å ta feil av. Det er danseband og country blandet i en spesiell Lasse Stefanz-stil, og som fenger på bred front. 44 år på veien - en prestasjon i seg selv! - har ført Lasse Stefanz blant de mestselgende artistene i Sverige og Norge i dag - uansett sjanger! Skulle det være den minste tvil om bandets popularitet, burde en albumplassering på Billboardlistens "European Top 100" bevise at dette dansebandet fenger langt utover dansefoten!

Lasse Stefanz hviler dog ikke på laurbærene. Fredag 17. juni ble deres nye album "Cuba Libre" sluppet i Norge. I tillegg til plateslipp både i Norge og Sverige, vil de bruke sommeren på å farte rundt i begge landene på spillejobber. Alle de store dansefestivalene står på spilleplanen. Dessuten medvirker Lasse Stefanz i tv-serien "På väg mot Malung" som sendes på NRK1 alle fredager i juli kl 19.30, med start
1. juli.