MYKE MENN 


Myke Menn består av fire musikere med lang fartstid. Ole Skolsegg på Vokal og gitar, Frank Rydland på Trommer, Odd Magne Hagen på Bass og kor/vokal og Martin Lundstad på Tangenter og kor. Vårt varierte repertoaret er nøye valgt i forhold til det danseglade publikum og blir godt mottatt.
Myke Menn er et Danseband-Coverband som spiller melodier som tidligere er innspilt av Vikingarna, Lotta Engberg, Matz Bladhs, Lasse Stefanz, Ole Ivars, Scandinavia, men også standard allsangmelodier fra 70 og 80 tallet. Myke Menn blir spilt på NRK 1, i programmet til Erik Forfod «På Dansefot» og har en første plass på «For Swingende- Toppen» i Desember 2013, og en tredjeplass i Januar 2014, med en melodi som heter «Jeg Teller dagene» som ligger ute på YouTube og vår facebookside.
I april 2014 ble nok en melodi innspilt og igjen presentert i programmet til Erik Forfod «På Dansefot». Denne melodien heter «Ennå en vakker dag» og ligger på YouTube og vår facebookside. Vi har etter dette lagt ut flere Live innspillinger som ligger på vår facebookside og YouTube.  
Myke Menn ønsker å ta det danseglade publikum med på en hyggelig musikalsk reise, med melodier de fleste som liker god dansemusikk har et forhold til. Myke Menn har lang fartstid i andre orkestre og nevner, San Marino, Bullseye, Casanova, Mors Lille Ole og alle har spilt med andre kjente artister.