TERJE IVERSEN

Terje Iversen vokste han opp med røtter i den tradisjonelle countrymusikken, og allerede i 9 års alderen fikk han maset seg til sin første gitar, som senere ble hans faste følgesvenn gjennom livet, og starten på hans artistkarriere.

Terje Iversen har lang og bred erfaring og er sterk influert av den tradisjonelle countrymusikken og artister som Jonny Cash, Buck Owens George Strait, Alan Jackson,  og Travis Tritt, men har i de senere årene opparbeidet seg sin egen stil og varemerke, og leverer ekte amerikansk country på sitt beste, så her får dere en artist som er ekte og «Country To The Bone» med ekte følelser for den musikken han presenterer i sammen med sitt fem manns band som består av musikere med lang fartstid i bransjen.

Terje Iversen var i 2013 i countrymusikkens hovedstad Nashville Tennessee og fikk produsert sitt første album som fikk tittelen «Better With The Band» som inneholder 12 låter og er produsert av ingen ringere enn Mark Moseley og Tom Holland som blant annet har produsert album for Dolly Parton, Garth Brooks, George Jones, Vince Gill for å nevne noen. Albumet ble sluppet sommeren 2013, og har fått mye oppmerksomhet både i inn og utland, og låtene Better With The Band, My Sweet Maureen og Born At The Truckstop er ofte å høre på både norske og utenlandske radiokanaler.

Terje Iversen har siden albumet ble sluppet opptrådt på flere norske festivaler som Country Music Festival Vinstra, Countryfestivalen Skjåk, TV innspilling med TV Norge, og en rekke andre arrangementer. Terje er nå klar for det norske publikummet med sitt band.

Terje Iversen kan du få i flere varianter i fra fire til 6 manns band. Alt etter størrelsen på ditt arrangement.