THE BEATNIKS


The Beatniks, muligens et av Norges første pop-sensasjoner, og som blant annet fikk møte The Beatles og æren av å spille sammen med mange kjente artister på 60-tallet ble også til Titanic, som ble meget populære med sin hit "Sultana".
Dagens Beatniks er et meget godt bekjentskap. Så sent som i 1994 fikk The Beatniks med vokalist Kjell Gjørung som var med på og lage en ny epoke for The Beatniks. Denne stilen har gjort at bandet har hatt enorm suksess på festivaler i Danmark og Norge hvor de har spilt sammen med band som "The Tremolos", "Smokie", "Hep Stars", "Swinging Blue Jeans" og mange flere. Gruppen har også gjort turne med Elvis gitarist James Burton.
Styrken til The Beatniks er at de fungerer like bra på dansesteder som på klubber og festivaler. I dag er bandet 6 mann på scenen og denne gjengen har evnen til og få med seg publikum fra første låt. The Beatniks har siden 1960 spillt inn ca.200 låter på plate/CD. Dagens besetning har hatt meget god sukess med utgivelsene "Jukebox swing", "Elvis is alive", "Cross country" og "Into the shadow" som er en instrumental CD som kom ut i fjor.

Så skal man ha musikk det "swinger" av samt mange gode orginallåter og klassikere fra Shadows, Elvis, Cliff, Roy Orbinson, Mawericks m.fl. vil The Beatniks garantert gjør aftenen vellykket.