EXIT TRIO

Exit-trio består av tre klassekamerater fra Hurdal, som gjennom felles musikk interesse har greid å underholde alle typer publikum siden oppstart i 2004. Fra barneunderholdning, bryllup, julebord, firmafester etc. til små intimkonserter og store event jobber, er noen av oppdragene som denne trioen er godt kjent med. Reportoiret spenner seg fra evergreens til hitlistemusikk fra de siste fem tiår og frem til i dag. Gleden av å kunne få lov til å underholde alle typer publikum, gjenspeiler seg i utførsel av låter og underholdningsverdien trioen serverer gjennom kvelden.

-Dag Inge Gundersby - vokal/gitar. Komponist/produsent og tekniker til daglig. Med over tohundre spillekvelder i året siden 1992, kan Dag Inge sies å være en av landets mest erfarne i sin sjanger. Strålene vokal og unik publikumstekke er noen av Dag Inge's særpreg.
-Bjørn Steinar Røsrud - keyboard/vokal. Murer og flislegger til daglig. Trekkspill og forskjellige tangentinstumenter er hans side. Legg till sang på dette, så får du også med en dyktig korist.-Jarle Gundersby- keyboar/vokal. Eier av Omsorgen Transport til daglig. Sammen med sin bror Dag Inge, har også han arvet familiens musikkinteresse. Jarle har en bred musikalsk bakgrunn, som spenner seg fra country, blue gras, dansband via Rock og klassisk. Exit-trio er et naturlig valg, for alle typer arrangementer hvor gjestene ønsker seg god underholdning og et godt blandet reportoire!!

God fornøyelse !!