ROY MARTIN

En ny countrystjerne på Europas stjernehimmel.

Med sin drivende musikk og gode publikumskontakt, er Roy Martin en fantastisk opplevelse som alle bør få med seg. Roy Martin vil vi få oppleve mange gangeri årene som kommer, og endelig skal han ved årskiftet gå i studio igjen.

Vi får vente i spenning!
Målet er at vi i løpet 2003 kan tilby en NY, SPENNENDE MIDI-CD, på markedet, men eksakt når den lanseres er avhengig av hvor fort studioarbeidet går, og flere Norske plateselskap vurderer og støtte opp om denne utgivelsen. Derfor er USA - turen til Roy Martin utsatt, og forhåpentligvis vil den bli realisert til neste år. Roy Martin har i flere år vært et av de gode oppslag på Norske Country festivaler, og heller ikke der vil vi unngå å treffe han i fremtiden. Roy Martin har i nesten 10 år reist i store deler av Norge og spilt på alt fra festivaler til puber, restauranter og Hotell, og det med svært god respons. Roy Martin er 29 år, vokalist og samtidig spiller han akustisk gitar. For at også små steder skal få oppleve denne fantastiske vokalisten, presenterer vi han i et duo prosjekt hvor Roy Martin har med seg Rino Ånnerud på keaboard.

Roy Martin`s repertoar er veldig bra og strekker seg over alle typer country music fra Hank Williams, Allan Jackson, Dwight Yoakam, Buck Owens og mange mange flere. Derfor! Vil du bli glad! Vil du høre flott musikk! Vil du komme deg i stemning sammen med andre mennesker, så få med deg venner og kjente, eller ta deg selv med ut og hør på:Roy Martin.