SOMETHING NEW

Something New er en trio med spilleglede og energi som får sving på dansefoten. Trioen består av May-Kristin Sundet – Vokal, Torfinn Hveem – Keyboard og vokal, Geir Paulsberg - Gitar

Something New har et stort spekter av sanger som inneholder coverversjoner av låter fra de fleste kjente danseband/artister.

Det er slagere fra for eks Svenn Ingvars, Kikki Danielson, Withney Huston m fler. Musikkformen spenner seg fra disco, rock, country gammeldans og ikke minst, egenproduserte danselåter.Something New er som husorkester å regne på Pers Hotell på Gol når det trengs.

Something New har også spilt på Mosjøen musikkfestival, midtsommerdans på Voss, Gol-dagene, Vestfossen-markedet, på dansegallaer og en mengde fester og lag. Something New har spilt med kjente band som Holmsve, Fryd og Gammen, Ingemars. Scandinavia, Picazzo og Trond Erics. Something New har meget gode vokalistprestasjoner og god publikumsapell. Something New gjør også duojobber med May-Kristin og Torfinn til mindre arrangementer eller fester.

Samtlige medlemmer i Something New har lang fartstid som musikere. Vokalist og keybordist Torfinn Wheem fra Reinsvoll på Toten, har vært på veien i nærmere 35 år. Hans karriere startet i 1970 i bandet Smile, der han var vokalist og keybordist. I 1975 ble han vokalist i Exit, et band som fortsatt lever i beste velgående. Rundt 1980 startet Torfinn sitt eget band, Something New, som hadde 5 manns besetning. Bandet var kjent for svært dyktige musikere, og holdt det gående i nærmere 20 år. Det ble også laget dokumentar om Something New i Ole Paus tv 2 program Mitt lille land, samt at de var representert under eplesvingen på NRK. De var også med på ”Kom Og Dans” årlige treff. De som har fulgt med på Dansebandsvisjen på nrk 2, har sansynligvis fått med seg en del musikkvideoer fra Something New.

Maiken Sundet er en rutinert og dreven vokalist fra Mjøndalen i Nedre Eiker.Hun har sin bakgrunn i b.la. Moonlight Shadows, en dansebandstrio fra Hallingdal. Hun har også opptrådt som gjestesanger med blant annet, Ole Ivars, Sakkarina, Furulunds, Trond Erics, og Ingemars. Hun hadde tidlig et godt sangtalent, og har deltatt i, og også vunnet sangkonkurranser. Hun har deltatt i NM i karaoke finaler 3 ganger på landsbasis, og i 2005 ble hun nummer 2 i den Nordiske finalen i karaoke i København. Geir Poulsberg er en høyt udannet gitarist. Han spiller det meste fra klassisk,via blues og rock til dansemusikk. Han driver sin egen gitarskole og har også er også mannen bak internettjenesten på www.gitarguiden.no