VEGA

Vega er navnet og består av kjente ansikter for de som har fulgt litt med de senere årene. Geir Erland Rostad er vokalist med fartstid i bla Fernando, Jannex,  Daltons og Dixy, Svein Morten Haugerud er saksofonist og keyboardist fra bla Fryd & Gammen, Fernando og Dænsebændet.

Musikalsk bygger de videre på god erfaring med hva som fungerer for dansefolk, men også strekker litt på sjangeren sine rammer og bringer inn litt nye og friske elementer. Med ørene åpne for moderne svenske band, pop/rock musikk både fra 80 tallet og dagens hitlister og det de har dratt med seg fra sine tidligere band oppstod Vega soundet! 

Siden dette soundet bare sitter i hodet på medlemmene har alt blitt laget av gutta selv i hjemmestudioet til Svein Morten. Atskillige timer bak instrumenter og spaker har hittil resultert i låter som «Me & Mayoh» ,  ”Hun vil ha mer” fra svenske Scotts og en egen versjon av ZOO sin kjente “Vent ikkje legg på”. 

Med tanke på erfaringen disse gutta sitter inne med kan publikum forvente et show som både er fint å høre på og ikke minst svinge seg til. Vega har siden 2009 spilt på alt ifra større dansegallaer til mindre puber. Publikum kan forvente en blanding av original låter, nye og gamle klassikere og en del overraskelser, alt gjennomarbeidet med Vega soundet!

 Vega består av:

Geir Erland Rostad: Vokal.

Svein Morten Haugerud – Saksofoner, keyboard, trekkspill, programmering og kor