EUROMUSIC AS

Euromusic AS ble startet i 1973, og vi har siden den gang levert musikk/artister/underholdning til samfunnshus, messer, hoteller, restauranter, private selskap. Vi skreddersyr også event og opplevelser for næringslivet og andre som vil ha noe utenom det vanlige.


Vi har bransjens største og kanskje mest varierte stall av seriøse artister og band som er nøye håndplukket av vår stab med det formål å kunne tilfredsstille en hver arrangørs behov. Vår faste stall med landskjente orkestre/artister er fortsatt med, men vi har også mange nye artister og band  som vi venter oss mye av i tiden som kommer.

Fornøyde kunder gjør at vårt firma har kunnet eksistere gjennom alle disse årene. Vår seriøsitet, kunnskap og service blir verdsatt av våre gamle og nye kunder.  Dette tar vi som et godt tegn på at vi gjør en god jobb og at kundene ser på oss som en  profesjonell samarbeidspartner. Alle våre tjenester leverer vi til riktig pris, det være seg artister eller tekniske løsninger. Garantert ingen overraskelser for kunden

Vellkommen til oss !

Mvh
Gunner Sund.
Daglig leder