DET BETALES

Det Betales kommer fra Drammen og omtales som et av verdens aller beste Beatles kopier. Bandet er for tiden aktuelle med sitt nye show "Beatles Memory Night", som hadde premiere i Drammens teater den 15.oktober 99 for en fullsatt og begeistret sal. Bandet kan også se tilbake på flere opptredener i norsk TV, bla, Riks.Dan, Reisesjekken,Bingo Lotto, Fredagsbørsen, Wesenstund og God Morgen Norge, har hatt besøk av Drammensgruppen.

Det Betales spilte også i Liverpool for 4.gang under den internasjonale Beatles festivalen i august 99, og fikk meget god respons fra publikum og presse. Bandet ble da også presentert over en hel side i Liverpools største avis Ecco, samt intervjuet av BBC og en rekke andre radio og TV stasjoner fra hele verden. De er allerede også invitert tilbake til Liverpool i august 2000, hvor de skal spille konserter på legendariske Cavern Club, og på selve hovedscenen (Yellow submarine Scenen) foran flere tusen publikummerer fra hele verden som hvert år valfarter til Liverpool for å ta del i Beatles hysteriet.

Hjemme i Norge reiser bandet landet rundt med "Beatles Memory Night" hvor man tar publikum tilbake til 60 årene og gjenskaper noe av den magiske atmosfæren som fantes rundt Det Beatles og Deres musikk. På scenen møter man bandet iført Beatles kostymer, med orginale Vox forsterkere, Rickenbacker og Gretch gitarer, samt Hofner felebass og med alle de gode slagerene på repertoaret. For som bandet selv uttrykker det: "Vi har verdens beste repertoar".