FOLK SOM OSS

FOLK som OSS – en nyskapning med mye retro på programmet.
Frontfiguren i FOLK som OSS er Retro-programleder Ole Jørgen Grønlund, og du slipper neppe unna NRKs helgeunderholdning uten å se Ole Jørgens navn rulle overskjermen som TV-produsent. Med Retro-konseptet har han med band også turnert overstore deler av landet.

Kate Gulbrandsen, er kanskje aller mest kjent for å ha representert Norge under MelodiGrand Prix i 1987. Hun har vært aktiv som artist i årene etter dette og har bl.a. gitt ut flere album.
Ole Jørgen Grønlund og Kate Gulbrandsen har sammen med fem andre dyktige musikere vært i studio og laget en flott CD. Her framføres bl.a. Joni Mitchells “Both side now” som på norsk er ”Skyer”, The Beatles’ “Blackbird” og Åge Aleksandersens “Sang til månen”. I tillegg har både Ole Jørgen og Kate skrevet nytt materiale til albumet, som har fått navn etter bandet: FOLK som OSS.De øvrige medlemmene i FOLK som OSS er; Marianne Roman, Anne Heder, FrodeKildahl, Knut Harald Jahr, Ronny Hagen og Frode Nergård. Bandets medlemmer har variert musikalsk bakgrunn, alt fra viser til pop og rock. Bandet har dermed en solid musikalsk plattform og har funnet sin retning, og ikke minst felles formidling og musikkglede.

-