GUREN HAGEN

2010 har vært et fantastisk år for GUREN HAGEN
På mer enn en måte er sirkelen sluttet for GUREN HAGEN. Etter 34 år har han vendt hjem og dermed gjort Rendalen til base for liv og virke.

GUREN HAGEN fant tiden moden for en oppsumering og slapp samlealbumet ALLE DE BESTE. Tv-kampanje, radio og konserter har gjorde at platen lå tilsammen ti uker på VG-lista.

Også andre artister har fått ta del i GUREN HAGEN sine tekster og melodier! Nå sist Sissel Kyrkjebø som fikk en stor hit både i Norge og Danmark med Velkommen hjem. Ole Edvard Antonsen er også en som nylig har brukt Guren sitt materiale.

GUREN HAGEN ble tildelt Hedmark Fylkeskommunes Kulturpris for 2009. Han fikk Prøysenprisen i 2001 og Dialektprisen i 2008.

GUREN HAGEN er gjenganger på NRK P1 med sanger som "Solsida", "Hotell Jord", "Du er den", "Sammarsmårrå", "Gi meg den gong", "Det store i det små".........ja, listen blir lang. Hele tolv sanger er blitt listet riksdekkende igjennom årene.

Mange vil nok huske "Hjertet mitt" som lå på Norsktoppen i 28 uker med hele fem førsteplasser.

GUREN HAGEN er en live-artist med mye å by på! Sangene hans om livets kriker og kroker, der humor og melankoli går hånd i hånd, knyttet sammen med varme anekdoter vil garantert berike deg.

Dicografi:

Alle de beste 2010
Takke meg tel 2009
Dine fotefar 2006
Grålysningen 2004
Herbarium 2002
Hotell Jord 2001
Der hjertet mitt bor 1999
Det store i det små 1998
Guren Hagen Band 1996