LINDA KVAM

Herved kan vi presentere Norges ukronede rocke-dronning Linda Kvams album"Anything For Love" - hennes første på 12 år!

Med musikere fra den norske elitedivisjonen med bl.a ”Meget i sløyd”-folkene fra Øystein Sundes band, samt multi-instrumentalist og produsent Knut Hem i spissen, har "Anything For Love" blitt et bluegrass-inspirert country-rock album du vil få fot av!

Selv om lydbildet denne gang er akkurat i den akustiske retningen Linda har ønsket, er hennes gitarbaserte sanger fortsatt typisk Linda, i tillegg til den unike og råe urkraften i stemmen som gir henne som artist mange muligheter til å fargelegge sin musikk.Linda Kvam er velkjent som en singer/songwriter av høy kvalitetsmessig standard. Hun har komponert både tekst og musikk til samtlige sanger på "Anything For Love". Detteinkluderer blant annet albumets første singel som for tiden flittig spilles en rekke radiokanaler rundt om i landet.

Tekstmessig holder også albumet en imponerende standard, med både dybde og mørkheti og mellom rillene - som f.eks. i sanger som "Bored Beyond Belief" og "Revolution Baby". Sistnevnte henspeiler på Janis Joplins livshistorie.Linda Kvam er med andre ord en svært sjelden vare: Et åpenbart musikalsk talent med tekster som har noe å fortelle. En kombinasjon som dessverre langtfra er en selvfølgelig blant dagens artister. At tekstene har substans kan vel komme av at Linda ikke akkurat tilenhver tid har valgt den brede vei i sitt liv! Etter å ha levert rock´n roll og country innenfor singer/songwriter genren med konserter i hele Norge over 20 år, er tiden nå overmoden for at Linda Kvam skal bli et enda mer etablert navn i musikkbransjens øverste divisjon. At Linda har

jobbet med storheter som Jan Werner, Odd Børretzen, Levi Henriksen, Tonereise samt deltatt i MGP og 3 x Beat for Beat gjør oss enda mer sikre i vår sak. 
"So if you really like good music - you will love this....."