STEPHEN ACKLES

På plate er Stephen Ackles alltid en artist å regne med, og når lysene tennespå scenen og musikken begynner å pulsere: Da våkener en entertainer.Med fintfølende evne for hva publikum vil ha og et scenisk publikumstekke som er totalt, setter fyrverkeriet i gang. Han sjarmerer publikum fra første stund. Han overbeviser som en dreven rock`n roller. Ballader er nesten totalt fraværende, kun når han merker at temperaturen foran scenen begynner å bli faretruende høy, spiller han en ballade. Når publikum er en anelse roligere:FULL RULLE.

Bandet Stephen Ackles har med seg gir han store friheter. De er så sikre og samkjørte at det hele tiden er rom for sjefens abligøyer. Begynner han noe uventet sprell, som å spille piano med en albue, et bein eller baken, spiller bandet rutinert videre.

Stephen Ackles begynte sin musikalske karriere for 20 år siden. Siden den gang har Stephen Ackles spilt inn 10 album/CDèr.Tre av disse er blitt spellemann nominert, og hyllet i pressen i inn og utland. Han har gjort mengder med TV-opptredener i inn og utland. Han har delt scene med noen av verdens aller største musikkpersonligheter som Tom Jones, Carl Perkins, Johnny Cash, Kris Kristoffersen, Little Richard, Waylon Jennings og ikke minst Jerry Lee Lewis.

Etter 20 år i bransjen er det få om noen har turnert dette landet så møysommelig som denne folkekjære artisten fra Langesund. Noen avstikkere til Holland, Sverige, England og USA får han også tid til. Stephen Ackles er bejublet og feiret pga. hans unike evne til å skape stemning og fest hvor enn han spiller. Få med deg Norges beste entertainer og la deg bli overbevist og revet med. God fornøyelse!