VAZELINA BILOPPHØGGERS

Nærmere presentasjon overflødig. Etter snart 30 år, 17 plateutgivelser som har solgt godt over 1 million eksemplarer, forestillinger og egen tv-serie, er det meste sagt.

Kjetil Fosseid er den nye vokalisten i Vazelina Bilopphøggers! I all hemmelighet har vi øvd inn denna karen, samt gravd opp hans historie før`n nå har fått muligheten te å fronte tidenes høggernste band i verda.

Kjetil kjem fra Hof i Solør, men har det meste ta livet opphøldt seg på Kongsvinger. Han lærte å spelle gitar ta bessmor si da`n var ti år. Kjetil har en allsidig bakgrunn som musikant ifrå rocke- band til teater og musicals. Han har spelt i diverse band, mæst hardrock, og ga ut et album med bandet Pilate. De gjorde blant anna turneer med Madrugada.  
Kjetil har itte sett Mjøsa fra si vakreste sie før nå, rett og slett fordi hæn har tråkke rundt på Kongsvinger både som Jesus i Jesus Christ Superstar og Hese Harry i Guys & Dolls. Begge musicala vart spelt på Kongsvinger i 1993.

Om hæn møtte veggen veit itte vi, men hæn vart med i Pink Floyds ”The Wall” som vart spelt på Kongsvinger i 1995 og på Tynset i 1996. Forestillinga om Vidar Sandbeck, ”Når livet danser” vart gjort med Hedmark Teater, et stykke som ble spelt på turné i 1996. Ved sia ta hardrocken har`n å vøri mæ i ei irsk folk/ revygruppe. Kjetil har hølt på med VM- Trosserne i 15 år og i 2005 deltok de på albumet ”Diverse artister- Dansbare takras og andre lekkerbiskener”