AFTER EIGHT

AFTER 8 fra Hamar og Brumunddal ble dannet i 1987, og var et av de mest ettertraktede coverbandene fra slutten av åtti- og hele nittitallet. AFTER 8 var mest kjent for å gjøre gode jobber uansett publikum. Som kameleoner tilpasset de seg enhver arrangørs ønske om musikkstil, og leverte alltid god lyd og høstet lovord fra arrangører og publikum. AFTER 8 ble oppdaget av "det gode selskap" i 1992, etter å ha backet en rekke norske artister under den berømte "Påskelunsjen" på Golsfjellet. Deretter bar det ut på bl.a norgesturne med Jahn Teigen, en rekke arrangementer og konserter med Elisabeth Andreassen, Tor Endresen og Jan Werner Danielsen. Bandet ble hyret inn i to sesonger som husband på "Helgekos på Tusenfryd" med Helge Hammelow-Berg, og deltok i diverse programmer på TVNorge og TV2.

I 1994 og 1995 deltok de i den norske Grand Prix-
finalen,  med en tredjeplass som beste plassering det siste året. AFTER 8 ble lagt på is i 1997, men medlemmene fortsatte som musikere på hver sin kant, og dukket opp i noen sammenhenger som bandet "Bør Høres", andre som backingmusikere for bl.a Trøste og Bære. 

Da AFTER 8 ble gjenforent i 2002, ønsket medlemmene å satse på musikken som lå deres hjerte nærmest, 80-talls klassiske pop- og rockslagere. Dette repertoaret, ispedd en rekke aktuelle listepoplåter, er i følge gutta formelen for å skape den rette partystemningen, særlig for de som vokste opp og var tenåringer på åttitallet. De rutinerte musikerne har også erfaring og evne til å plukke fram andre klassikere på oppfordring.
2004 var et hektisk år for AFTER 8, da de var på norgesturné med Idol-deltaker Gaute Ormåsen. Det ble mange live opptredener på TV, bl.a Idrettsgallaen, TV-aksjonen, Senkveld, VG lista Topp20, TV3 osv.
I 2005 er AFTER8 også backingband for eks. Picazzo vokalist: Tommy Michaelsen. AFTER8 blir også å se på Svisj (NRK2) i TommyM´s nye musikkvideo.
Kort sagt: En kveld med AFTER8 partystemning og trøkk så det holder  !

AFTER EIGHT består av:
Per Erik
Høsøien  Vokal, gitar
Tobby Johansen  Trommer
Geir Atle W. Johansen Gitar, sang
Magnus Østvang - keyboards, sang
Vidar Tyriberget  Bass