THE BEEMS


The Beems er et meget rutinert popband som fortsatt reiser rundt og spiller «All time top twenty music». Ikke bare hitlåter fra før tusenårskiftet, men også etter. Vokalist Lise Jakobsen har frontet bandet i 18 år, og er kjent for sin flotte stemme. Bandet er et ryddig og godt organisert foretak med moderne PA, lysanlegg og egen, Her er dyktige musikere og voksne mennesker med lang erfaring innen showbiz. The Beems betaår av:

Lise Jacobsen er en flott sangerinne med solid musikalsk bakgrunn. Hennes kraftige, bluesfylte stemme imponerer de fleste, og hun har en sterk personlig utstråling.

Bjørn Alfsen har en lang bassist-karriere bak seg innen Oslo-rocken, og han har spilt med mange kjente band og artister. Han er også en dyktig saxofonist og brukes ofte i storbandsammenheng.

Erik Damsgaard er en meget rutinert gitartist og godt kjent i musikkmiljøet. Han har tidligere spilt bl.a. med Salt & Pepper band og Nova Media.

Oliver Toombs har en bred erfaring fra popmiljøet i Oslo- og Østlandsområdet, og han har spilt med flere kjente pop- og rockeband, bl.a. Miss Lead og Doctor Decibel.

  Sigurd Dancke, kapellmester og pianist, han har hovedfagseksamen i musikk fra universitetet i Oslo, og han har spilt kontinuerlig med
The Beems i alle år. The Beems holder til på Kolbotn ca. 15 km syd for Oslo, og har utgitt flere LP-plater.