FRIENDSHIP


En opplevelse.
Østfoldbandet FRIENDSHIP leverer en opplevelse! Her snakker vi om høy allsang faktor, masse energi og spilleglede!! Et fengende repertoar med låter inspirert fra reggae, pop, og rock.

Publikum skal ha det gøy! er alltid et mål og en utfordring for bandet FRIENDSHIP. Med et konsept bestående av dyktige musikere, et fengende repertoar, publikumskontakt og stor spilleglede skaper FRIENDSHIP alltid stor stemning der de opptrer. Gjennom mange år har FRIENDSHIP bygd opp et solid ”varemerke” og er blant de mest etterspurte band i bransjen.

Fra pub til stor scene . Gutta i Friendship har erfaring fra det meste. På de små intime pubene finner de seg godt tilrette og skaper en magisk stemning basert på nærhet til publikum, allsang, høy party stemning og trøkk. De er heller ikke ukjent med de store scenene. Her etableres den samme energien og publikum får den gode opplevelsen.

Medlemmene:
Lasse Karlsen Bass / Sang Bandets grunder siden 1982. Har ledet bandet gjennom mange epoker – disco, funk, west coast, pop og er fortsatt bandets frontfigur. Spilleglede, utstråling og publikumskontakt er Karlsens varemerke!
Øystein Fjellgaard Klaviaturer / sang Øystein er bandets erfarne keyboard player. Spilt i Friendship siden 1984 og har enorm erfaring. Synger som en gud og bidrar i stor grad til bandets sound.
Wiggo Sveen Gitar / Sang Wiggo er en erfaren musiker og har spilt i en rekke Østfold band. Har vært innom mange stilarter og vært på vegen i mange år. Er mannen bak Pulse of Floyd – en fryd når Wiggo trakterer gitaren! Må oppleves! 