GROOVE SQUAD

Er et orkester som skreddersyr kvelden for deg.
Bandet har et fast kompbestående av: Christian Lund, trommer, Glenn Phillip Nielsen, Bass, Johan OsStave. Gitar og Per Amundsen, keyboard og vokal. Alle erfarne og profesjonellemusikere.I tillegg stiller bandet med èn eller flere vokalister alt etter arrangementets art.For å toppe det hele på dertil egnede kvelder stiller orkesterets fem mannssterke blåserekke opp for et ultimat ”trøkk” og en fantastisk partyfaktor. Bandet har i flere år vært fast husorkester på TV2´s sportsgallasendinger og har vært backingband for artister som Heine Totland, Lis Sørensen, Emma Salokowski (finsk artist), Kåre Conradi, Øystein Wiik,


Fransesca Leyland (britisk musikal
artist) og Sanna Luis (tysk musikalstjerne). I 2008 var orkesteret husband for Tall Ships Race på Måløy med et uttall konserter med både kjente og lokale artister. Bandet her også vært bacling band for mange artisters innspillinger, i 2008 gjorde bandet fire slike innspillinger. Så trenger dere et backing band for artister, eller egne interne artister? Vi er ikke vanskelige å be, vi trenger bare beskjed i litt god tid !!!!!
Av andre referanser kan nevnes: Kolbotn Torg Innvielsen av det nye kjøpesenteret Terra
gruppen VI har spilt ved flere tilstelninger for disse Canal Digital Vi spilte på deres 10års jubileum PST Politiets Sikkerhetstjeneste, høsten 2007 Repertoirmessig vil du møte Norges mest allsidige orkester med et repertoir på flere hundre låter. Alt fra Jim Reeves til Marit Larsen og til Earth, Wind & Fire finnes på reperoiret og det oppdateres konstant med de siste låtene, samt låter etterspurt på våre opptredener.