SUPERBAND

DET ENESTE COVERBANDET DU TRENGER!
70-tall/80-tall/90-tall - Ball - Blåtur - Bryllup -
Bursdag - Disco - Event - Fest - Firmafest - Galla - Jubileum -
Julebord - Kickoff - Party - Reunion - Show - Sommerfest - Studentfest
"....dere leverte 100 prosent!!!" - TVNorge
"Superband skaper et vanvittig trøkk og sørger for at dansegulvet er fullt hele tiden." - SATS Norge "....aldri har jeg sett lignende dansegulv i et bryllup. Helt overlegent. Anbefales på det sterkeste." - Privat

SUPERBAND – med eller uten blåserekke – kan leies reseptfritt og virker sentralstimulerende på ethvert arrangement. Ved siden av å være et profesjonelt og godt ensemble, er SUPERBAND kjent for å ha en svært oppkvikkende effekt på større forsamlinger. Lange middager med mye mat og drikke er ingen hindring for at resten av kvelden også skal bli en berusende lykkeopplevelse.
Siden starten i 2001 har SUPERBAND hatt hundrevis av liveopptredener, og oppdragsgiverne strekker seg fra privatpersoner til større firmaer og eventbyråer. Responsen har vært overveldende.

Musikken kan best beskrives ut fra et variert og stadig oppdatert repertoar med artister som har fylt ethvert dansegulv til randen helt fra etterkrigstiden og frem til i dag.
SUPERBAND er med andre ord et erfarent og profesjonelt liveband, og smittende spilleglede kombinert med et forrykende samspill, gjør enhver fest til et bedre sted å være. Dette er livemusikk på sitt beste.
Kort sagt; SUPERBAND leverer en pakke som passer til alle anledninger, men ikke regn med at du får sitte stille.

Let your feet do the talking.....!