PLAN B

Plan B er en akustisk duo som består av Knut Eirik Gilhuus (sang, gitar) og Haakon Lien (gitar, sang). Sammen og hver for seg har de to mer enn 15 års erfaring som henholdsvis vokalist og gitarist i en rekke forskjellige sammenhenger, og har sunget og spilt på store og små scener, fra puber til festivaler.

De to har bakgrunn fra akustisk pubunderholdning, eventjobber på konferanser og seminarer, rene party- og rock n' roll band, bryllupsmusikk, begravelser, og en rekke andre underholdningsformer. Det er stemningsfull harmonisk sang som står i høysetet. Med et svært bredt repertoar bestående av låter fra 50-, 60-, 70-, 80-, 90- og 2000-tallet kan de besørge musikalske innslag i så og si alle tenkelige sammenhenger. Et omfattende nettverk av samarbeidspartnere gjør at de også kan bygge ut konseptet til et større og mer slagkraftig band dersom det ønskes.

Repertoaret til Plan B dekker mange stilarter, og kan tilpasses fra det helt folkelige med løs jakke til et mer raffinert og dempet uttrykk. Noen få av mange eksempler er musikk fra Eagles, U2, Johnny Cash, Everly Brothers, Kiss, Dire Straits, Robbie Williams, Bob Dylan, Don Henley, Travis, Smokie, Leonard Cohen, Jokke & Valentinerne, og mange, mange flere.