TORE JOHANNESSEN

Tore Johannessen (34), er en moderne trubadur, med erfaring fra puber i London, Edinburgh og Oslo. I tillegg til å ha spilt i flere band og prosjekter, har han utdannelse fra Musicians Institute i London og skriver også egen musikk i singer/songwriter-sjangeren. Musikken er preget av en meget behagelig sound, med gitar med nylonstrenger og en særegen og vakker vokal.

Det stadig økende repertoiret har en stor spennvidde, med hovedvekt på nyere pop-musikk som Keane, Coldplay, Damien Rice, Starsailor og Radiohead. I tillegg kommer velkjente låter fra 60- 70- 80- og 90-tallet fra Neil Young, U2, Johnny Cash, REM og David Bowie, blandet med selvfølgeligheter som Beatles, Simon & Garfunkel, Jokke & Valentinerne, Creedence, irsk folkemusikk mm..

Denne spennvidden gir et rikholdig repertoir som kan tilpasses enhver anledning, og som Tore alltid fremfører med sjel, innlevelse og 100% innsats. Han har hittil fått utelukkende meget positive tilbakemeldinger og blir stadig ønsket tilbake.

Tore har hovedsaklig oppdrag i Oslo og omegn, men er også tilgjengelig for jobber av lengre varighet i resten av landet. Om nødvendig medbringes eget PA-anlegg.