FREDDY KJENSMO

HUMOR FOR ARBEIDSLIVET

Freddy Kjensmo er humorveteran og var med på å etablere det norske stand-up miljøet på begynnelsen av nittitallet. Han har turnert landet mange ganger, og har over 2000 show bak seg. I tillegg er han tekstforfatter og har skrevet for radio, tv og andre artister. Hittil har Freddy Kjensmo gitt ut fire humorbøker.

Freddy Kjensmo var med på å etablere stand-up comedy i Norge. Han har over 2000 show bak seg, skriver jevnlig tekster for NRK radio, er spaltist og kåsør, har vært manusforfatter for Nytt på Nytt, Hallo i uken og Best uten Ball m.fl .

I tillegg er han forfatter av flere humorbøker. Den siste kom høsten 2006 og bærer navnet "Spurviser - samlede værker etc."

De siste årene har Kjensmo spesialisert seg på humor for arbeidslivet. Nå gjør han stor suksess med sitt ANTI-motivasjonsforedrag TID FOR TOMGANG.

TID FOR TOMGANG - et ANTI-motivasjonsforedrag
Hva har Bjørn Dæhlie, suksessforfatter Lars Saabye Christensen og Ole Einar Bjørndalen til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert meg, noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:- Vi er over-motiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innside-handlere og gutta i Finance Credit - det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser oss hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

STAND-UP

Freddy Kjensmo har i løpet av de siste ti årene gjort flere hundre opptredener for norsk næringsliv både i og utenfor Norge. Han er en samfunnsengasjert komiker, og er kjent for intelligente, aktuelle og kvikke tekster og poenger som alle kan kjenne seg igjen i. Det er ikke uten grunn han blir kalt kongen av one-liners.

Når du engasjerer Freddy Kjensmo til DITT arrangement vil han på bakgrunn av info han får i forkant, dessuten lage noen tekster spesialtilpasset hver enkelt arrangør.Det som er vanlig er at han gjør sitt show under middagen og kommer inn mellom hovedrett og dessert. Det er også mulig å bruke ham som toastmaster/konferansier under hele kvelden, kombinert med stand-up comedy.