GEIR GJELTEN

Komisk lommetyveri til festmiddager, banketter og gallashow!

Geir Gjelten er en av få i Europa som har gjort komisk lommetyveri ("theatrical Pickpocketing" på engelsk) til glimrende underholdning.
Et hylende morsomt og engasjerende show med situasjonskomikk av høy klasse.Perfekt til events, middager, og jubileer. 

Når festmiddagen eller banketten har behov for humor, vil Geir Gjelten sørge for 20 minutter med latter, fascinasjon, forundring og god stemning. Geir benytter gjester fra salen, og mens han prater og ler, tar han fra dem både lommebøker, slips, klokker, telefoner og alt hva de måtte ha i lommene. Ja, til og med både bukseseler og briller forsvinner.

Det mest fantastiske er at alt skjer på en måte hvor publikum i salen ser alt som skjer, mens de som er på scenen, ikke fatter mistanke overhodet. Showets varighet tilpasses programmet, men ofte er 20 minutter passe.

Se Film av Geir Gjelten
En festmiddag uten ubehagelige overraskelser!
Med Geir Gjelten som toastmaster/konferansier får du, i tillegg til mye moro, full kontroll på middagen. Mens maten nytes uten avbrudd, sørger Geir for mye latter og tilpasset underholdning mellom rettene og etter hovedrett.Talere og overrekkelser introduseres, og sikres full oppmerksomhet under sine innslag. I god tid før arrangementet får dere en detaljert kjøreplan, minutt for minutt slik at både vertskap og kjøkken vet hva og når ting skal skje. Kort sagt Profesjonell, morsom og uanstrengt ledelse og underholdning.