LILLE PROMILLE

LILLE PROMILLE, FESTKOMITEENS HJELPENDE ÅND...

Hjertelig velkommen, Jeg heter Kyrre Mosleth og er fra Oslo. Jeg er trubadur, toastmaster, konfrensier og stand-up komiker. Alene eller sammen med venner, andre musikere og komikere. Jeg ble spurt en gang om hva for en fyr jeg var, som så ut som en torpedo og satt meg ned og spilte "Lillebrors Vise" på piano.

For å kaste litt lys over saken kan jeg fortelle litt om hva jeg har drevet med tidligere, jeg har blant annet vært:
IMPRESSARIO. I 15 år var jeg impressario for en rekke norske og utenlandske artister. Jeg har samarbeidet med en rekke av våre fremste musikere og artister. Ingen nevnt og ingen glemt.

SKUESPILLER. Ingen store roller, men mange små. Jeg har vært med i filmene "DA JEG TRAFF JESUS MED SPRETTERT", "BUDDY",og "AMATØRENE". Samt en TV-serie som ble en dundrende økonomisk og prestisjemessig fiasko for NRK på åttitallet, komedien "HERFRA TIL HAGLEMOEN".


REKLAMEFILM. Sist jeg holdt vareopptelling kom jeg til rundt 15 innspillinger. Jeg har reklamert for blant annet DONALD DUCK & CO, KID INTERIØR, FREIA MELKESJOKOLADE og WASA KNEKKEBRØD. Oppdrag i reklamefilmer kommer stadig inn, og jeg dukker derfor opp i TV-ruta med jevne mellomrum. De sylskarpe kjente meg muligens igjen i badstureklame for VG i sommer.

MODELL. Trolig det yrkesvalget jeg har tatt som jeg har vært minst kvalifisert for. Men det byr seg fremdeles et og annet oppdrag, og jeg humrer og ler like godt hver gang. Nå vurderer jeg å ta et skikkelig modellkurs for å lære mer om krig og fred og sånn...

SKRIBENT. Jeg har skrevet en rekke tekster og melodier. I 1999 var jeg med i Melodi Grand Prix som komponist og tekstforfatter for Stephen Ackles. Vi ble nr 4. Kanskje trenger du en sang til en spesiell anledning ? Jeg skriver den gjerne for deg.

LYDTEKNIKER. Ikke det spor mer kvalifisert som lydtekniker enn som modell. Men jeg har investert i et spenstig lydanlegg som sikkert låter helt suverent når jeg skjønner hva alle knappene er til. Å montere opp denne investeringen har gitt meg et unikt innsyn i mitt eget ordforråd, jeg behersker banneord fra utrolig mange land og byer. Det gjør Fruen også viste det seg da hun fant fakturaen.