MARIANNE KROGNESS

Marianne Krogness er flittig brukt, som humorinnslag og/ eller konfransier, ved events, konferanser og jubileer. Hun har en egen evne til å se med et skrått blikk på livet, også det interne livet i hver enkelt bedrift eller forening.

Marianne begynte sin karriere i Tramteatret og ble kjent som Sandra Salamander i Pelle Parafins Bøljeband, da fjernsynsseriene ble sendt i Nrk på 80-tallet. Siden vakte hun stor oppmerksomhet i flere reklameinnslag for Shell med sin frekke og rappkjeftete rollefigur.

Har medvirket i en rekke komedier og revyer, med bla. Dizzie Tunes og Vazelina Bilopphøggers. har vært programleder i Nrk (Spelemannsprisen , sommerkino, Julemorgen ) Tv2 (Ansikt til ansikt ) , Tv3 ( over streken ) Var en hyppig gjest i "Du skal høre mye", har gitt ut to barne plater, ( den siste i 2004 ), og er i høst aktuell i Familiemusicalen "Annie 2" på Chateu Neuf. Marianne samarbeidet i 2007 med sin gode kollega Elsa Lystad i oppsetningen "Ingen grunn til panikk", som ble satt opp på Chat Noir.