OPERA I TIDEN

Å lytte til opera er å lytte til mennesket. Det trollbinder de fleste av oss – likevel hører opera til noen av de sjeldne opplevelsene man unner seg. Opera i Tiden er en trio som gir en storslått musikalsk opplevelse, uten pomp og prakt og med nærhet til sitt publikum.

Opera i Tiden består av Bente , Hildegunn og Emma . Med klassisk bakgrunn fra Musikkhøgskolen og Operahøgskolen, og med erfaringer fra egne konserter og operaoppsetninger, har de tre artistene funnet et rom i tiden hvor tidlig kultur treffer midt i hjertet på dagens unge og gamle – selv hos dem som trodde de ikke likte opera. Opera i Tiden har samarbeidet siden mars 2001, og har sammen opptrådt ved mange forskjellige anledninger og arenaer:

- Sjømannskirken i New York 
- et kloster på Capri 
- et 1600-talls elvehus i Hamburg 
- ’Kunstpause’-festivalen på Svalbard

- Mozarthaven-festivalen i Sandefjord 
- Elvefestivalen i Romerike
- Det Norske Teatret
- et gammelt kurbad i Sandefjord
- konsertsaler
- pub’er
- konferanser, møter og bryllup
- Julekonserter med Cikada Strykekvartett
- TV: Stereo NRK1, God Morgen Norge TV2, Forkost TV NRK1, Sommeråpent NRK1, TV Vestfold
- radio: Midt i Musikken P2, Nitimen P1, WOK P2, Kveldsåpent P1
- og i juli 2004 hadde trioen urpremiere på den urbane kammeroperaen "Cappuccinsanger" under Mozarthaven Festivalen i Sandefjord!

Trioen samarbeider med kunstnere og artister innen diverse genre og med forskjellige typer uttrykk, og har en helt unik evne til å skape stemning med sin musikk og sang! De kommuniserer nært med publikum - i flørt og alvor - og gir tilhørerne en uforglemmelig opplevelse med sin nærhet og sine vakre, kraftfulle stemmer. Ikke minst har dette gjort seg gjeldende i de mange opptredener for næringslivet, hvor et innslag kan bety alt fra en smakstilsetning under en allerede vellykked middag eller konferanse, til hele konserter eller forestillinger viet spesielt inviterte gjester.

”Spitzenklasse!” (Franz Seuter, direktør i BMW)
”For en sangglede!” (Paal Halvorsen, AVIS magazinet)
”Hvis de fremmøtte ikke var operafrelst allerede, må flere ha blitt det etter å ha hørt Opera i Tiden” (Paal Even Nygaard, Sandefjords Blad)
”..en masse energi i fremføringen!” og ”Herlig og frekk!” (Ann Iren Ødeby, Puls.no)
”Elektrisk!” (Aristo, Riverside)
”En stor opplevelse!” (Kjell Erik Olsen, publikum)

Trioen har et bredt repertoar:Opera, Operetter, Barokk, Lieder og Romanser, Musikal og Moderne musikk