SOPHISTICATED STRINGS

Deres repertoar spenner fra Bach til Beatles, med dertil hørende antrekk fra galla til «mini». «Sophisticated Strings» er «etterkommeren» av tidligere Strings Unlimited, som hadde et utall av oppdrag i inn- og utland de ti årene de eksisterte. De spilte for Konger og Dronninger, Statsoverhoder, Frank Sinatra og Nobelprisvinnere.

De underholdt for Kongefamilien på Slottet og ved Regjeringsmiddager på Akershus. Originalbesetningen er endret, men Gro Elisabeth Sille er fortsatt den ubestridte leder, (selv om hun i øyeblikket studerer kunst og drama i New York) Stil, repertoar og image er uforandret.

Strykekvartetten har hatt en rekke oppdrag på Holmenkollen Park Hotel, Gamle Logen, Hotel Continental, Oscarsborg Festning, Gardermoen-hotellene, Najaden, Oslo Plaza Hotell, Solstrand Hotell ved Bergen - sågar en flåte i Besserudkjernet har vært deres konsertscene - i likhet med Fram`s dekk i Frammuseet!

«Sophisticated Strings» er en usedvanlig dyktig og representativ strykekvartett - musikalsk såvel som visuelt. De fire vakre damene har en rekke elegante antrekk som kan skiftes i løpet av aftenen. Antrekkene kan også designes tilpasset anledning og oppdragsgiver og logo.