OLE IVARS ruller videre i sitt 52. år som band.
 Maken til karriere er det få andre band i Norge som
 kan vise til, om enn noen i det hele tatt, antall år
 med gjentagende suksess tatt i betraktning.
Aldri har de vært mer ettertraktet enn i dag!!


DÆNSEBANDET har siden oppstarten i 1981 blitt gjengangere i norsk radio og tv. Totalt 18 plateinnspillinger har de på samvittigheten, og i både 2002 og 2011 fikk de Spellemannprisen.

HOLMSVE er et danseband med lange tradisjoner. Røttene går helt tilbake til tidlig syttitall. Bandet slik det fremstår i dag hadde sin stiftelse i 1997, og har medlemmer fra Snåsa i nord til Vanvikan i sør. Holmsve har sitt hovedsete i Steinkjer.

Pia Pihlgrens är ett erfaret, fräscht dansband från Åmotfors i Värmland, Sverige. Vi satsar på att spela traditionell dansmusik i modern tappning.

ANNE NØRDSTI Fansen strømmer til fra fjern
og nær når  spiller opp til dans, og denne hardtarbeidende jenta har fans langt utenfor dansefolkets verden.  Anne er ei jordnær og naturlig jente som trekkeR publikum.FLAMINGOKVINTETTEN har turnerat på Sveriges vägar, dansbanor och sista sex åren i konserthallar. Nu 55 år senare är det dags att avrunda för Flamingokvintetten. Turnépremiär för The Final Tour Concert är den 3 oktober i Halmstad

INGEMARS En duft av skog, primuskaffe og sprakende kvistbål - akkompagnert av hissende gitar- og trekkspilltoner... Det er Ingemars, det! 

PK & DANSEFOLKET har laget og spillt inn over 150 låter de siste årene og mange er blitt nærmest folkeie. Med kjente låter som "Slik Ho er" "Takk Gud For At Dere Finns" bla. får arrangøren fulle dansegulv og fornøyde danseglade kunder.

BJØRNS ORKESTER er Møre og Romsdals store dansebandcowboyer har forlengst etablert seg i eliten blant norske danseband. Og det skyldes ikke bare musikken - her er en gjeng joviale og omgjengelige musikere som er like populære blant publikum som blant musikerkolleger over hele landet

 FOLLO BIG BAND består av 18 dyktige amatører og semi- profesjonelle i alderen 20 til 60 år. Bandets målsetting er å glede publikum og seg selv med god musikk. Bandet er først og fremst et dansestorband, men har også markert seg som solid konsert storband.

JHOHANS varemerke er variert dansemusikk med egenkomponerte låter, som spenner seg fra svingmusikk, gammelpop, tradisjonell dansemusikk, trønderrock og til livat gammeldans. Denne spennvidden gjør at JHOHANS når et svært stort publikum

RAINBOW Det er få norske hitlåter forunt å oppnå «evergreen»-status. «Bye Bye Baby Goodbye» er en slik suksesslåt, som blir spilt av band og DJ`s over hele Europa

CONTRAZT er folkets favoritt. Også i år en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige. Fulle hus, tusenvis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som sitter igjen etter sommerens store turné. Og slik fortsetter det utover høsten.

FRYD & GAMMEN på scena vil du få høre musikk fra 50 tallet til dagens populær musikk og selvfølgelig Fryd & Gammen har stått for kvalitet i snart 40 år og det har vi tenkt å fortsette med. Prøv Fryd & Gammen !! Swingende og fengende dansemusikk.

LASSE STEFANZ Det er noe særegent med Lasse Stefanz og de har et lydbilde det ikke går ann å ta feil av. Det er danseband og country blandet i en spesiell Lasse Stefanz-stil, og som fenger på bred front. 44 år på veien - en prestasjon i seg selv!

SOUNDERS bildades 1975 och blev snabbt en av Västsveriges populäraste dansorkestrar. Sounders ambition har alltid varit att ge publiken en ”helkväll”. GLATT, DANSANT OCH TREVLIGT! 

THE STREAPLERS ,56 år och lika många plattor. Det är Streaplers! Fem stolta herrar som för dansbandstraditionen vidare. Vi värnar vår historia och det karaktäristiska Streaplerssoundet, samtidigt som vi söker efter ständig förnyelse

VEST NORGE. Går det an å plukke musikere fra forskjellige band, øve inn eget stoff og etter kort tid hevde seg i toppen med de beste danseband i Norge? Svaret er kort og godt: JA! Det er gutta i VESTNORGE et levende bevis på

WISEX är ett av Sveriges populäraste dansband genom tiderna. Med över 2,5 miljoner sålda skivor, 16 Guld/Diamantskivor och otaliga svensktoppsplaceringar tillhör Wizex den yttersta toppen av de svenska dansbanden.

KJETIL NORDFJELD & CHRISTIANIA
Som vokalist og låtskriver har nå Kjetil Nordfjeld fartet rundt på norske landeveier i mer enn 30 år.   Som vokalist i Scandinavia var Kjetil med på to utgivelser, med TV-opptredener på samtlige landsdekkende kanaler


Euromusic AS  Arendalsgata 22  0463  tlf:23008590  E-mail: firmapost@euromusic.no